Rólam

Szia!_PBL0742_pbl_1_1

Franta Eszter vagyok. Az Eszter’s Life független blog szerzőjeként segítek azoknak, akik otthonról működtetik vállalkozásukat, vagy épp szeretnének szabadabban dolgozni és nyitottak a XXI. század által kínált új lehetőségekre és ezek segítségével szeretnék megtalálni az – egészség-család-munka-szabadidő – egyensúlyt az életükben.

Napi szinten jól beosztani az időnket, ismerni a hosszútávú céljainkkal összefüggő prioritásunkat és ezek alapján cselekedni, nem könnyű! Anyaként, vagy párhuzamosan több projektet futtatva pedig még annál is nehezebb! Férjemmel, két gyermekemmel és a kutyánkkal élek/élünk Budapesten, és  próbálom megszervezni úgy az életünket, hogy a két vállalkozásom mellett a családra is elég idő jusson 🙂 Bízom abban, hogy cikkeim segíthetnek tisztábban látni, mind a céljaitokat, mind az azok eléréséhez vezető utat!

És ha már ismerjük a célt és az utat is, akkor biztosan nem fáradtan és csúnyán szeretnénk átszakítani a célszalagot, ezért olvashattok cikkeket egészség , szépség és öregedésgátlás témában is, amihez az ezen a területen eltöltött 11 év tapasztalatát hívhatom segítségül.

Jó olvasást kívánok! 🙂